Abans de Pintar





Abans de començar hem d'assegurar que tenim els materials preparats, és preferible invertir en articles de bona qualitat per tal que la pintura sigui millor i tenir mes durabilitat.
Però... Quins són els errors més habituals
No prepara bé superfícies abans de pintar.
Pensem les coses amb calma, preparar-les  i tenir clar el que volem realitzar. Si tenim aquests tres punts estalviarem  temps i no s’haurà d'invertir temps a reparar els defectes.
 Abans de pintar en molts de casos ens hem de preparar la superfície que volem  canviar,  o simplement un canvi d’imatge.
Decapar o lijar és tan important com pintar. Però si aquesta primera fase la realitzem malament o simplement equivocada, els passos següents no serviran  de res.
Els excessos a la hora de pintar.
Quan aplicarem els  color solen passar  dos errors molt habituals.
1.       Excessos a la pintura. Irregularitats en el resultat, Preses , o pensar que, carregant en excés l’eina de treball podem aconseguir un millor resultat, els tres principals problemes que ens trobem quan ens excedim amb  la quantitat de pintura.
Perquè Això no ens passi  hem  de  escórrer l'excés i aplicar-lo be a la superfície.
2.       Poca  pintura. Aquest cas és sovint associat  amb l'estalvi de pintura, i moltes vegades això ens  donen com a resultat parets amb taques o canals. Per això pot  ser que ens quedem sense pintura i seguir un altre dia. En aquest cas, abans de posar-nos a treballar cal revisar si la quantitat de pintura és suficient per la feina que durem  a fer.
Pintura seca.
Un error molt comú en  continuar pintant quan està encara mullada la superfície. Si volem un bon resultat es necessari la  paciència. Un Consell per accelerar l'assecatge,  és obrir les finestres i portes per es ventilar.