Pintura plastica elastica

Avui us parlaré de pintura elàstica. Avui en dia es cada vegada mes freqüent que en les façanes o en l'interior de la casa hi sorgeixin les esquerdes" mortes " les esquerdes mortes son aquelles que un cop han sorgit a la paret. Es poden tapar amb massilla i el problema ja esta sol ventat; Però en canvi les esquerdes vives fins fa un temps no es podien solucionar. Amb la pintura elàstica es pot  sol locionar el problema de les esquerdes vives que son aquelles que surten segons temporada o canvi de temperatura (calefacció o altes temperatures).( Per canvi de temps).
 La pintura elàstica permet dissimular el moviment de la paret depenent de l'elasticitat de la pintura que s'utilitzi per arreglar els desperfectes de la paret.
 Aquesta pintura permet evitar que es vegin les esquerdes encara que a sota l'esquerda fa el seu curs però visualment no es veu. Un avantatge d'aquesta pintura es que es pot reparar nomes l'esquerda o pintar tota la paret; ja que te un acabat setinat  i això fa que doni un aspecte de qualitat a l'obra.